Hvad er sorte kys fri fisse

hvad er sorte kys fri fisse

sperme løb ud mellem pikken og min fisse, og ned ad mine ben. Og da han så jeg var vågnet, smilede han, godmorgen din lille charmetrold. Vi fik spist, og gik en tur i vores korte kjoler.

Min fisse faldt til ro, men jeg var stadig godt liderlig. Og han blev lidt deroppe, nu min skat, sagde onkel. Når jeg trækker mig ud så sætter du lygten helt ind så du lige kan holde den, jeg nikkede. Jeg kikkede op på onkel, og så at Jytte slikkede hans store pik. Da Jytte stivnede, og skreg NEJ stop, stop. Jytte nikkede og smilede nonmalt, og sagde JA jens, VIL gerne dette HER. Ja det gør vi svarede jeg.

Jeg vendte mig, så jeg lå på maven. Og igen stak onkel sin pik dybt op i hendes fisse. Og jeg hyggede mig lidt med Carlo, og så hans hundepik kom sydenligt frem, jeg slikkede den forsigtigt. Jeg peb lidt, men det var også skønt på samme tid. Jeg smilede, ja men det gør du nok ikke for den ene gang og jeg kyssede hende, men skal vi gå op til onkel og se hvad han har gang. Godt lig dig på ryggen, og Mette slik hendes lille varme fisse, godt. Hvor vi så spiste vores burger. Vi gik hjem igen, og da vi kom ind.

Trak jeg lygten ud, og onkel fjernede et SD-kort, og satte den i computeren, og gjorde den klar. Jo en god ide sagde jeg, og så jeg smed også min bikini, og tog håndklæde løs over mig. Så kunne jeg heller ikke holde mig længere. Jeg smilede lidt genert, du har ret Jytte, så vi sad nøgen i et stykke tid, og hyggede os, kom sagde Jytte og tog kun bikinitrusserne på, og jeg gjorde det samme, og vi løb ud i vandet, og pjaskede vand på hinanden. 2 år nu, så jeg er ikke nybegynder. Og efter filmen, bad onkel mig gå ind i sengen og slikke Carlos hundepik. Åh ja stønnede onkel, din familie ved jeg ikke bruger beskyttelse. Vi lå begge og stønnede. Pigen smed også hendes tøj og stod også nøgen, hun var 13, og havde lidt hår ved hendes fisse. Og onkel kørte pikken helt ud, så Jyttes fisse var helt åben.

Onkel pressede sig hårdt op i Jyttes fisse, åh ja, jeg kommer nu helt dybt indeni dig, vil du havde min sæd dybt oppe i din dejlige pige fisse, stønnede han. Og igen kneppede han hende hårdt, og de stønnede begge. Ja smilede, onkel og mig. Hvad er der galt søde spurgte onkel? Vi kom op og Jytte smed bikinien, og tog håndklæde om sig. Nu vil jeg vold kneppe dig, så du ser både måne og stjerner, og du får en meget øm fisse bagefter.

Jeg kunne ikke tænke klart, og igen var min orgasme meget tæt på, og jeg rystede. Og gik ud efter en øl, og satte han sig på toiletbrættet, og vi hyggede. Så Carlo slikkede min lille røv, godt med tungen. Min mor Ruth 29 og far Carl. Onkel nussede mig på maven, og det var bare så hyggeligt, men jeg følte at jeg var godt fedtet oppe i min fisse, men den blev jo heller ikke skyllet. Ja hun skal ellers være alene i 2 dage. Nu blev det aften og vi hyggede os med film og onkel nussede mig på ryggen, og så var det badetid igen, jeg blev vasket godt af onkel, og jeg tørrede mig, og jeg gik. Onkel bad pigen Jytte og mig komme op, og få lidt at spise. Jeg følte at min fisse var helt åben og tom, men godt våd, det rendte safter ud af mig, og den pumpede, i små orgasmer.

...

Og sagde nu skal vi i bad, men jeg tager tv med derud, så vi kan se en film imens vi ligger i badekarret. Og nu kneppede han mig hårdt igen, og vi stønnede begge to, og onkel begyndte at tunge kysse mig. Og igen pressede onkel sin pik dybt op i mig, og kneppede mig hårdt. Onkel jeg tog den sorte kjole på, og havde sommerfugle i maven, jeg ved at jeg ikke kan holde mig så længe. Sagde onkel med et smil, det tog i langtid om den lille tur, smid jeres kjoler, jeg har gjort et karbad klar til jer. Jeg nussede Carlo på maven, og faldt i søvn igen. Men har du prøvet at få sex med nogen? Kom piger sæt jer på hver side af mig, jeg har sodavand, slik og kage så bare spis og drik hvad i vil havde, så ser vi lidt film om sex jeg havde med Mette i går. Og hans pik blev større og større, og fyldte mig helt. Og vi kom op igen smed vi vores bikinitrusser, og tørrede os, imens gik Jyttes mor over og hentede en is til os alle.

NEJ stop, stop DET NU, jeg er ikke på p-piller, jeg har mine perioder regelmæssigt. Og onkel vendte mig. Du kan bare sige om du vil svare på spørgsmålet. Jeg skal lige på toilettet først sagde jeg. Onkel og Jytte stønnede, Jytte slappede mere og mere af, og bare nød at få pik. Ca.10 og stod. Jeg gav Jytte et kram, vores håndklæder faldt, så vi stod begge helt nøgen.

Og han stønnede svagt. Ok, men vi må lige få dig vasket godt udvendigt, og din røv så Carlos sæd kommer. Onkel bad os om at gå tur med Carlo, og når vi kommer hjem igen, skal vi i bad. Og han borede sin meget store pik dybt ind i min lille stramme fisse. Jeg bad ham om at kneppe mig. Ja Jytte sagde jeg, og han knepper rigtigt godt, og hans pik er både stor og meget tyk. Men onkel, jeg vil gerne vaskes, og jeg skal også tisse. Bare hold den stille og roligt oppe i hendes dejlige fisse, sagde onkel til mig. JEG kaldte, sagde jeg. Og onkel trak sig forsigtigt ud, og da han var kommet ud, satte jeg den lille og lange lygte helt ind i Jyttes fisse.

Onkel fik mig op så jeg stod i bro, og nu kunne jeg se, at det var Carlo der begyndte at kneppe min lille stramme røv. Jeg vågnede svagt ved at Carlo lå ved siden af mig og slikkede mit hoved, og onkel havde hans hånd oven på min lille fisse. Advarsel: Incest dyresex, forfatter: ok, læs forrige afsnit, onkel Jens 25 lidt kraftigt. Filmen sluttede, han havde ret, det var virkeligt frækt at se mig få pik, så jeg var godt liderlig igen. Og vi hyggede os meget i vandet.

Men vi gik med Carlo, og da han lettede ben, og jeg så ham tisse. Ja Jytte det vil jeg gerne, skal nok være forsigtig med dig, jeg har en stor pik. Det var frækt, men også rystende, at jeg ikke viste om der kom nogen forbi. Det er frækt, at se sagde Jytte lidt genert, men jeg tror at jeg bliver gravid, men det var alligevel skønt og også det værd, at mærke at blive fyldt godt. Kom nu Mette, du kommer jo ikke før hjem, mere du står der og snakker. Jeg gik ud på toilettet og fik tisset, og gik ind for at sove lidt mere. Godmorgen din syvsover, har du sove godt, smilede onkel.

Sex i det fri dk piger der sprøjter

Hvad er sorte kys fri fisse

Swingerklub i jylland kone fisse

Matchclub dk knep min fisse

Voksen massage kæmpe fisse